25.09.11

Vīrieši par sievietēm

Pirms kāda pusotra gada manā rīcībā nokļuva aizraujoša lasāmviela, kas bija (gandrīz) autobiogrāfisks stāsts par kādu puisi-vīrieti, kurš no vairāk-vai-mazāk jefiņa kļuva par vienu no sieviešu iekārojamākajiem objektiem, kurš zināja, kā jebkuru sievieti dabūt sevi. Angliski šo mākslu un specus sauc par "pick-up artist", latviski tiem nosaukums man nav zināms.

Ar lielu interesi izlasīju šo grāmatu tāpat kā citas neparastas grāmatas, kas ir balstītas uz patiesiem stāstiem. Atzīšos, ka līdz tam nezināju, ka ir tāda "suga" (ja tā var teikt) un ka tā ir gan māksla (viņu uztverē), gan arī labs naudas pelnīšanas bizness, mācot to citiem.

Pirms dažām nedēļām veiksmīgi dabūju arī realitātes šova ar tādu pašu nosaukumu sērijas, kur astoņi neveiksminieki (kā viņi tiek pasniegti), tostarp arī 45 gadus vecs un vēl nevainīgs vīrietis, tiek apmācīti trīs šādu "pick-up artists" pavadībā. Kā jau katrā šovā, katrā sērijā kāds tiek izbalsots, ir balvas un visi pārējie pribambasi.

Diemžēl vismaz pirmās divas sērijas nebija tik interesantas, kā es to biju cerējusi. Pārāk daudz šova elementu un atkārtošanās... Grāmatai ne klāt nestāv. Tomēr kā izklaides līdzeklis vakarā - droši! Ar vīna vai kādu citu glāzi un labu kompāniju, ar ko kopā pasmieties :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru